Allmänt

Allergier och astma

Idag har jag haft läkartid på telefon och det kan låta konstigt och svårt att göra en bedömning på telefon men hon var den bästa läkaren jag ”träffat”!
Jag har problem med min astma och är tungandad och det är jobbigt i luftrören med hosta. Jag har i flera år pratat med olika läkare och förklarat hur jobbigt det känns men många läkare har en konstig förmåga att inte ta det på allvar och ingen har riktigt hjälpt mig med olika tips och alternativ.

Äntligen har jag fått utskriven andra astmamediciner och tips på hur jag ska göra mot min övriga allergi. Hon lyssnade verkligen!
Varför har inte läkare hjälpt mig innan? Så många som verkar vara ointresserade stafettläkare med dollartecken i ögonen. Synd för de läkare som vill hjälpa och är bra.

Om en månad ska vi följa upp. Alltså, den här astman! Havet är helt underbart när astman är som värst.

Mina barn tycker det är jobbigt för vi kan ju inte ha något husdjur 😥 Och vi alla som älskar djur. Känslan att ha en hund är obeskrivlig. Helst en stor muskulös hund! Det vore härligt att ha en sådan kompis.

Jag orkar inte träna inne på gym för syret räcker inte. Hur kan man ens träna inne? Bättre att gå powerwalks eller springa ute, hur mycket syre som helst. Nu ska man ju ändå inte träna på gym.

Nu ska jag ut i solen och promenixa 🤗

Paula

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *