Allmänt

Polismöte och ledighet

Kan inte sova… Börjar känna mig som ett litet barn som hatar natten för då måste man sova och det är tråkigt … Så brukar barn tycka och vuxna (speciellt föräldrar) älskar att sova och längtar tills nästa tillfälle att få slumra till en stund!

Jag har lite ångest över att påsken är slut och vardagen tar vid. Samtidigt längtar jag efter vardag och rutiner men omställningen gör mig alltid orolig. Det känns jobbigare på avstånd än när man väl är där och har kommit igång.

Vi har ätit god mat, tagit promenader och sovit tills vi vaknat av oss själva… oslagbart.

Tid för lite längre frukostar… Jag och barnen hjälptes åt att göra Amerikanska pannkakor. Så gott!

Jag har gått förbi det här trädet så många gånger och tycker det är så vackert, men eftersom det står på någons tomt så har jag inte vågat stanna och ta en bild… men nu gjorde jag det. Grenarna stäcker sig ju ut från tomten så de får skylla sig själva 😉 Såklart att de inte bryr sig… kanske bara jag som känner att man gör intrång fast jag inte går in på tomten.

Min fina skejtkille! Det har blivit mycket skejt nu!

Några personer i tjugoårsåldern stod och tittade när han skejtade och blev imponerade! Han är ju så ung men så duktig, då blir jag glad!

Min minstas framtidsyrke? Poliser är alltid kul att prata med när man ser de. Ikväll så mötte vi en trevlig polisman. Fint att de tar sig tid med barnen och ibland också visar bilen och vad de har på sig. Spännande!

Kram!

Paula

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *