Allmänt,  Dagbok

Vilken kanondag

En tidig sommardag med bad och barnens vänner.

Jag kan inte förstå hur de kan tycka att det är kul att bada NU! Inte ens majmånad ännu och de skojar och simmar i sjön. Helt sanslöst. Men toppen att de vill vara ute och röra på sig. Det har varit 19 grader och sol hela dagen, såklart att man vill få ut det mesta av det.

Alltså jag älskar de här och blir så tillfreds när vårblommor visar sig. Jag är säkert inte ensam om att längta till sommaren….

Dagen till ära så lagade min dotter middag idag. Hon ville bestämma mat och laga till den själv. Jätteskönt att slippa matlagning och hon är väldigt duktig på att laga mat. Det blev en god pastarätt som till och med pojkarna tyckte om. De är väldigt kräsna med mat!

Den här sommaren blir lite annorlunda och inga resor men vi får hitta på andra roliga saker. Kanske lugnar det ner sig och vi vågar åka till Stockholm och träffa min sida av familjen. Vi får se vart det landar och hoppas på bra väder iallafall! Vi klarar oss fint med att vara hemma också.

Paula

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *