Allmänt,  Dagbok

Hårfix och regntunga skyar

Vilket bakslag med vädret.
Jag har verkligen varit deprimerad idag, utan anledning. Troligtvis på grund av vädret men också för att det är Corona tid och alla drar in på jobb, det är så deprimerande.
Dessutom så har jag redan läst kursen i skolan som mina kursare läser nu så det är helt stiltje.
Jag jobbar extra vid sidan om utbildningen men nu finns det inte mycket att göra än att vänta. Jag blev inringd på jobb inom vården där jag jobbat innan men aldrig att jag vågar det nu. Jag har tre barn hemma och jag vill inte komma hem med coronavirus.

Jag beundrar de som jobbar inom vården nu men jag vågar inte. Det är inte värt det, att hoppa in extra som det ser ut nu.

I går var jag och klippte mig och gjorde blonda slingor i håret. Fick en tid för mig själv och trevligt sällskap! Närmare tre timmar av prat och fix, det känns bra att unna sig. Utväxten är borta och likaså de slitna topparna. Jag har typiskt svenskt mellanblont hår, det är liksom ingen färg ens.

Minns för några år sedan när jag inte hade slingor utan min naturliga färg. Jag stod i en kö och några kvinnor började ta på mitt hår och de tyckte att det var så vackert med naturligt hår. De tyckte att det är så ovanligt med rågblond naturlig färg. Jag som tycker det ser så intetsägande och tråkigt ut. Nu ser jag ut som alla andra igen haha… Dum blondin 😘

Jag orkar inte ta bild på det, har tröttnat på selfies, vad är meningen med det egentligen? Ska folk ge komplimanger att man är snygg, söt osv… ego boost. Meningslöst, så det har jag slutat med.

Just nu så har jag inte så mycket mer att skriva, det är mer väntans tider nu men vi får hoppas på sommaren.

Paula

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *